Na vsebino

Mikrovplivneži, UGC in blagovne znamke

Utrjevanje blagovne znamke s pomočjo UGC (User-Generated Content) in izbranih mikrovplivnežev sta ena ključnih konceptov v sodobnem marketingu. Iz lastnih izkušenj lahko to potrdimo in tudi rezultati naših naročnikov kažejo na to, da se premišljeno sodelovanje z mikrovplivneži splača.

UGC ali uporabniško ustvarjena vsebina predstavlja vsebino, ki jo ustvarjajo sami uporabniki, običajno potrošniki ali stranke blagovne znamke. To so lahko slike, ocene, mnenja, videoposnetki ali drugi medijski vložki, ki izvirajo iz neposrednih izkušenj uporabnikov s produkti ali storitvami.

Mikrovplivneži so posamezniki z manjšim številom sledilcev v primerjavi s tradicionalnimi vplivneži. Medtem ko tradicionalni vplivneži pogosto dosežejo množico z več milijoni sledilcev, imajo mikrovplivneži običajno med 500 in 100.000 sledilcev.

Zakaj sta ti dve strategiji pomembni?

☑ Oba koncepta sta povezana z gradnjo avtentičnosti in zaupanja.

☑ Oba koncepta prispevata k gradnji močne skupnosti okoli blagovne znamke.

☑ S pomočjo UGC in mikrovplivnežev podjetja lahko povečajo svojo prepoznavnost in dosežejo ciljno publiko na bolj avtentičen način.
V kombinaciji lahko UGC in mikrovplivneži zelo okrepijo marketinške strategije podjetij in prispevajo k bolj osebnemu, avtentičnemu in učinkovitemu načinu komunikacije z občinstvom.

Imate dodatna vprašanja glede te tematike? Vas zanima kako se lotiti strategije sodleovanja z mikrovplivneži in kako najbolje izkoristiti UGC?

Pišite na >>> [email protected] in izkoristite brezplačen posvet.

Starkmat

Starkmat

STARKMAT >> Zanesljiva podpora podjetjem na področju spletnih rešitev in marketinga. Že od leta 2016 skrbimo za naročnike iz cele Slovenije.
Osredotočeni smo na uspeh in merljive rešitve.

Lahko vam pomagamo pri izdelavi spletne strani ali trgovine, postavitvi profesionalnega LinkedIn profila, vzpostavitvi avtomatiziranega sistema za pošiljanje mailov, izvedbi Facebook ali Google Ads kampanje, optimizaciji obstoječe spletne strani ali pomagamo z mentorskim programom.
Imate vprašanje za nas? Spoznajmo se.

www.starkmat.si | [email protected] | 040 643 733 | FB | LI


Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj