Na vsebino

Avtentični marketing za trajnostni uspeh

Ko vstopamo v leto 2024, ljudje še bolj iščemo blagovne znamke, ki so avtentične. Avtentični marketing opisuje prizadevanje podjetij, da vzpostavijo in ohranjajo iskren odnos s potrošniki, kar vključuje transparentnost, iskrenost ter doslednost v sporočilih in dejanjih blagovne znamke.

Raziskava podjetja Zippia je pokazala, da 86% potrošnikov šteje avtentičnost blagovne znamke za najpomembnejši dejavnik pri odločanju o nakupu. Avtentičnost zahteva pogum, a se bo obrestovala v zvestobi blagovni znamki in dolgoročnem uspehu.

>> Bodite iskreni.

>> Bodite svoji.

>> Delite svojo zgodbo.


Avtentičnost v marketingu in primer dobre prakse

Primer dobre prakse avtentičnega marketinga je zagotovo blagovna znamka Patagonia, ki je znana po svoji zavezanosti trajnostnemu razvoju. Njihova transparentnost glede proizvodnje in okoljskih vplivov je pridobila zaupanje potrošnikov, kar se odraža v njihovi močni zvestobi. So iskreni do sebe in svojih kupcev. Priložena fotografija je del odličnega zapisa o gradnji avtentične blagovne znamke Patagonia in si ga lahko preberete TUKAJ.

Avtentičnost ni le marketinški trend, temveč tudi ključna sestavina gradnje dolgoročnih odnosov s strankami. Blagovne znamke, ki se odločijo za iskrenost in doslednost v komunikaciji, gradijo močno povezavo s svojo ciljno skupino, kar lahko privede do dolgoročnega uspeha na trgu.
Vas zanima katerih je tistih 5 blagovnih znamk, ki se nahajajo na vrhu seznama 20 najbolj avtentičnih blagovnih znamk? Najdete jih TUKAJ.

Ključ do avtentične marketinške strategije je doslednost na vseh kanalih. Lahko vam pomagamo zagotoviti, da so vaše sporočilne strategije in pozicioniranje na pravi poti.

Pišite na >> [email protected] in izkoristite brezplačen posvet.

Starkmat

Starkmat

STARKMAT >> Zanesljiva podpora podjetjem na področju spletnih rešitev in marketinga. Že od leta 2016 skrbimo za naročnike iz cele Slovenije.
Osredotočeni smo na uspeh in merljive rešitve.

Lahko vam pomagamo pri izdelavi spletne strani ali trgovine, postavitvi profesionalnega LinkedIn profila, vzpostavitvi avtomatiziranega sistema za pošiljanje mailov, izvedbi Facebook ali Google Ads kampanje, optimizaciji obstoječe spletne strani ali pomagamo z mentorskim programom.
Imate vprašanje za nas? Spoznajmo se.

www.starkmat.si | [email protected] | 040 643 733 | FB | LI


Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
1410
2010
2113
2219
2310
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj