Na vsebino

Leto dni brez okužbe. Naj tako tudi ostane.

DSO Črnomelj I foto: A.R.
DSO Črnomelj I foto: A.R.

Mineva dobro leto dni, odkar so pri stanovalcih Doma starejših občanov Črnomelj zabeležili zadnjo okužbo. Ker si želijo, da tako tudi ostane, obiskovalce zaradi hitrega širjenja koronavirusne različice omikron prosijo, da na obisk prihajajo popolnoma zdravi in brez kakršnih koli znakov virusnih obolenj. Vstop v dom je dovoljen le osebam, ki izpolnjujejo pogoj PCT. Na obisk lahko pride le ena zdrava odrasla oseba enkrat dnevno, obisk pa naj poteka le v stanovalčevi sobi.

»Upoštevajte vse ostale zaščitne ukrepe, ki jih že dobro poznate oziroma vam jih bodo posredovali naši sodelavci, predvsem pa ne snemajte zaščitne maske. Verjamemo, da bomo s skupnimi močmi premagali tudi ta virus in da se bodo naša življenja vrnila v normalne, bolj ustaljene tirnice, kar si vsi močno želimo,« še pozivajo v DSO Črnomelj, kjer so obiski dovoljeni med 9. in 11. uro ter med 15. in 17. uro.

Za dodatna pojasnila ali informacije so na voljo: Barbara Sopčič (040 241 216), Alenka Vipavec Mahmutović (031 344 005) in Valerija Lekić Poljšak (041 736 560).

V Domu starejših občanov Metlika so obiske zaradi slabših epidemioloških razmer in rasti števila okužb omejili na enega obiskovalca. Več na tej povezavi.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj