Na vsebino

Pregled leta v novicah - februar 2021

V začetku februarja so v Črnomlju podpisali gradbeno pogodbo za obnovo mešane kanalizacije na Grajski cesti s povezavo po šolski poti do Kidričeve ulice v Črnomlju. Dela so do konca junija tudi izvedli.

V Semiču so gostili vodjo delegacije Izraela, polkovnika Itai Brina in članico Arielle Vogel. Skupaj s predstavnikoma ministrstva za obrambo so se seznanili z namero komemorativnega skoka in slovesnosti ob obeležitvi holokavsta ter 100. obletnici rojstva Izraelske narodne herojke in pesnice Hane Seneš.

Belo krajino je obiskal minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano dr. Jože Podgoršek. Osrednja tema pogovora je bil nadaljnji razvoj ruralnega prostora in strateške usmeritve.

V Semiču so podpisali pogodbo za obnovo semiške mrliške vežice z zunanjo ureditvijo, ki so jo v jeseni ob občinskem prazniku tudi slovesno predali namenu.

V Starem trgu ob Kolpi so z virtualnim odprtjem tudi uradno namenu predali športno površino in vodna korita v sklopu projekta Čredniška pot.

V OŠ Komandanta Staneta Dragatuš pa so ob črnomaljskem občinskem prazniku slovesno odprli težko pričakovane nove in prenovljene prostore.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj