Na vsebino

Sreča je prava samo, če jo deliš

Foto: Jani Pavlin
Foto: Jani Pavlin

Belokranjska kuharska ekipa, ki je sodelovala v jesenski oddaji Večerja za 5 na deželi na Planet TV je dokazala, da je v slogi moč in kako malo je potrebno za srečo. Srečo pa so želeli deliti, zato so nagrado, ki so jo osvojili kot zmagovalci, podarili otrokom s posebnimi potrebami OŠ Milke Šobar - Nataše Črnomelj.

Kot zmagovalci oddaje so belokranjski kuharji prejeli nagrado v vrednosti 1.000 evrov. Znesek so danes podarili v dobrodelne namene in sicer Osnovni šoli Milke Šobar – Nataše Črnomelj. Gre za belokranjsko šolo, ki jo obiskujejo otroci s posebnimi potrebami iz vseh treh belokranjskih občin. Da pa je sreča res prava, je produkcijska ekipa Planeta TV, ta znesek še podvojila, za kar so jim belokranjski tekmovalci izredno hvaležni.

Gledalci se še dobro spomnijo, kako so Mojca Kramarič, Sonja Škof, Nika Lovrin, Marko Jurman in Polonca Rahmanović skozi ves teden z ljubeznijo in strastjo pripravljali odlično hrano, postregli s smehom in neverjetno gostoljubnostjo vsakega od tekmovalcev. Prvič se je zgodilo, da so v oddaji "padale" same desetke. "Pri vsakemu smo iskali tisto, kar smo lahko ocenili z deset," so v en glas povedali ob koncu oddaje. "Imeli smo krasen teden, poln smeha, dobre hrane in krasnega druženja. Ne pomnimo, kdaj smo se tako iskreno nasmejali pet dni zapored," so bili enotni udeleženci oddaje. Kot pravijo, so okusili kako malo je potrebno za srečo in to srečo so želeli deliti naprej.

Mojca, Sonja, Nika, Polonca in Marko so se pred oddajo navidezno poznali. Odslej se družijo vsak mesec in njihove skupne večerje ter smeh je slišati zdaj pri enem, zdaj pri drugem gostitelju. Pustimo se presenetiti, kaj bodo še ušpičili in s čim še nas bodo navdušili. Vsekakor bi si jih mnogi še želeli videti na malih ekranih.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj