Na vsebino

Srednja šola Črnomelj - Sporočilo za javnost

Srednja šola Črnomelj izobražuje v treh izobraževalnih programih: gimnazija, strojni tehnik in oblikovalec kovin – orodjar. Pogled v zgodovino šole pokaže, da so imeli izobraževalni programi obdobja zelo dobrega vpisa in obdobja, ko je bil vpis slabši. Zadnjih nekaj let se v slovenskem merilu kaže izrazit trend vpisa v strokovne in poklicne šole ter zmanjšanje vpisa v gimnazije.

Tako za naslednje šolsko leto beležimo dober vpis v programa strojni tehnik in oblikovalec kovin – orodjar, slabši vpis pa v gimnazijo. Javnost obveščamo, da se izobraževalni program gimnazija v Črnomlju (v Beli krajini) ne ukinja in se bo z jasnim zagotovilom pristojnega ministrstva program gimnazije izvajal v naslednjem šolskem letu in tudi v bodoče.

Srednja šola Črnomelj ima dolgoletno tradicijo v Beli krajini ter trdne temelje in močne korenine. Smo kvalitetna vzgojno-izobraževalna ustanova, ki si zasluži svoj prostor v Beli krajini in slovenskem izobraževalnem prostoru. To dokazujejo številni dosežki dijakov, uspešni projekti, bogat obšolski program …

Trenutno je v teku matura 2020. Maturantom želimo veliko znanja in motivacije. Prepričani smo, da bo to še ena uspešna generacija črnomaljskih maturantov in se veselimo uspeha prihodnjih.

Vir: Srednja šola Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj