Na vsebino

Strokovno srečanje delodajalcev Bele krajine

ZIK Črnomelj je v okviru Dnevov svetovalnih središč in 7. regijskega festivala zaTe včeraj pripravil strokovno srečanje delodajalcev Bele krajine. V prvem delu srečanja je potekala delavnica o pomenu razvoja kadrov in dobrih odnosov v organizacijah, prenosu znanj, uvajanju mentorstva ter prednostih starejših delavcev. Delavnico sta izvedli mag. Maja Velej iz Holicentra Angelika in mag. Sergeja Planko iz podjetja Partner Team. V nadaljevanju srečanja je vodja Svetovalnega središča Pokolpje predstavila izobraževalno ponudbo ZIK-a Črnomelj. Gre za programe, ki so namenjeni zaposlenim, starejšim od 45 let. Poudarek je na razvoju temeljnih in poklicnih kompetenc, kot so računalništvo, sporazumevanje v tujih jezikih, skrb za zdravje, uspešna komunikacija in podjetništvo. Delodajalci so izpostavili potrebo po uvajanju sistematične skrbi za starejše zaposlene in usposabljanju starejših za izvajanje mentorstva na delovnem mestu.

Delavnice v okviru Dnevov svetovalnih središč 2018 bodo potekale še do petka, 28. septembra 2018. Vabljeni v Svetovalno središče Pokolpje.

Vir: ZIK Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj