Na vsebino

Tina Pezdirec navdušila na »talentih«

Druga avdicijska oddaja osme sezone šova Slovenija ima talent je postregla s čustvi, solzami, smehom in presunljivimi, zabavnimi in zanimivi nastopi, s katerimi smo dobili še en dokaz, da Slovenija resnično ima talent. Ima pa ga tudi Bela krajina.

Kot zadnja je na oder stopila 13-letna pevka Tina Pezdirec iz Slamne vasi pri Metliki, ki je zapela znano Disneyjevo uspešnico ter gledalce in žirijo v sestavi Branko Čakarmiš, Ana Klašnja, Marjetka Vovk in Lado Bizovičar navdušila s svojim glasom, ki je naježil vse, da si je zaslužila stoječe ovacije v studiu. "Moram ti povedati, da si edina princeska, ki jo poznam, da se bom lahko z njo hvalil," je komentiral Lado, Marjetka pa dodala: "Mene si fascinirala z dvojno tehniko petja, iz popa v opero. Iz sebe si dala maksimalno energijo za svoja leta." Tudi Branko ni skoparil z besedami hvale: "Skromna, a izjemna Tina nas je vrgla na rit!"

Tina je seveda dobila štirikrat 'da' in se uvrstila v naslednji krog in mnogi gledalci so bili prepričani, da bi si prav ona zaslužila zlati gumb, ki ga je Čakarmiš pritisnil po nastopu kraljice preobleke Jenne D, ki je zapela pesem Can't Take My Eyes off You in jo posvetila prav Čakarmišu, ki da je zanjo najlepši znani Slovenec.

Tina Pezdirec je prvič javno zapela na vrtčevski prireditvi Pokaži, kaj znaš, ko je bila stara štiri leta. V 1. razredu je začela peti v otroškem pevskem zboru in takoj pritegnila pozornost profesorice glasbe in zborovodkinje Irine Kolar. Že v 3. razredu se je udeležila festivala Blejski zlati mikrofon in v svoji kategoriji zasedla 3. mesto. V 4. razredu se je v Ljubljani udeležila festivala Veseli veter, na katerem si je za nagrado prislužila sodelovanje na mednarodnem tekmovanju pevcev, ki je bilo pred dvema letoma v Moskvi. To pa so le nekateri uspehi mlade pevke, pred katero je zagotovo lepa prihodnost.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj