Na vsebino

Tudi v Semiču so dvojno praznovali

Za OŠ Belokranjskega odreda Semič je bil včerajšnji dan dvojno pomemben. Prvič, ker so pripeljali šolsko leto do konca in drugič, ker danes naša država Slovenija praznuje že 28 let. Na prireditvi so učenci s pomočjo kviza Moja Slovenija odkrivali geslo križanke, ki je bilo "Slovenija, moja domovina".

Ravnateljica Andreja Miketič se je v govoru spomnila vseh dosežkov preteklega leta, podelila je tudi pohvale učencem, ki so prejeli najvidnejša priznanja v šolskem letu 2018/19.

Učence je s svojim obiskom počastila tudi semiška županja Polona Kambič, ki je v svojem nagovoru opozorila na pomembnost slovenskega jezika. Spomnila je na star pregovor, ki pravi, da »besede iz srca sežejo do srca, besede z jezika pa le do ušes«. Lahko so ji samo pritrdili.

Z željo, da se spočijejo tako učenci kot učitelji, so učenci Otroškega pevskega zbora Semič s pesmijo Spalni vlak odpeljali počitnicam naproti. Srečno in se vidimo prihodnje leto!

Vir: OŠ Belokranjskega odreda Semič

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj