Na vsebino

Vozil pod vplivom drog, kradli motorne žage, trčil v drevo

Črnomaljski policisti so včeraj dopoldne v Ručetni vasi zaradi nezanesljive vožnje ustavili voznika osebnega avtomobila Renault Clio. Med postopkom so ugotovili, da 37-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog so mu odredili hitri test, ki je potrdil prisotnost prepovedanih drog. Opravljanje strokovnega pregleda je kršitelj odklonil. Avtomobil so mu zasegli, izdali plačilni nalog in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Prometna nesreča pri Jugorju

Nekaj pred 22. uro so bili metliški policisti obveščeni o prometni nesreči na cesti Novo mesto - Metlika, pri naselju Jugorje. Opravili so ogled in ugotovili, da je 20-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v drevo. Povzročitelj nesreče in mladoletni potnik sta se v nesreči lažje poškodovala, oskrbeli so ju v bolnišnici. Policisti bodo 20-letnemu vozniku zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Ukradel motorne žage

V Lokvah je nekdo v noči na četrtek vlomil v garažo stanovanjske hiše in ukradel tri motorne žage znamke Stihl ter motorno žago znamke Husqvarna. Lastnika je oškodoval za 2.000 evrov.

Nedovoljeni prehodi državne meje

Policisti so na območju Preloke, Paunovičev in Žuničev prijeli šest državljanov Sirije, štiri državljane Maroka in državljana Alžirije, ki so nedovoljeno vstopili v Slovenijo. Postopki s tujci še potekajo.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj