Na vsebino

Zopet nas lahko osebno obiščete v Svetovalnem središču Pokolpje

Fotografija iz arhiva
Fotografija iz arhiva

Na ZIK-u Črnomelj v okviru Svetovalnega središča Pokolpje izvajamo svetovalno dejavnost na področju izobraževanja odraslih. Svetujemo vam pri vključitvi v različne izobraževalne programe, na področju iskanja zaposlitve, pri načrtovanju nadaljnjih poti razvoja kariere in učenju. Svetovanje je namenjeno vsem, tako zaposlenim kot brezposelnim, priseljencem, študentom in upokojencem.

Pri obvladovanju življenjskih izzivov je zelo pomembno poznavanje lastnih spretnosti. S pomočjo spletnega vprašalnika SVOS (Spletni Vprašalnik Ocenjevanje Spretnosti) se lahko na lokalni točki na ZIK-u Črnomelj brezplačno ocenite v čem ste dobri in katera področja spretnosti še lahko izboljšate.

Za več informacij o vsebini vprašalnika in dostopu do njega, smo vam na voljo na lokalni točki SVOS – ZIK Črnomelj, Ljudska univerza, Kolodvorska cesta 32 c, Črnomelj. Lahko nas tudi pokličete na 05 93 42 696 ali 040 879 039 ali nam pišete: [email protected] ali [email protected]

Spletna stran TUKAJ.

Obiščite nas! Z veseljem vam bomo posredovali informacije in vam svetovali glede izobraževanja, učenja ali razvoja kariere.

Vir: ZIK Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj