Na vsebino

Petarda Bele krajine proti Olimpiji, uspešen tudi podmladek

Nogometaši Bele krajine so v 7. krogu Regionalne Ljubljanske lige gostovali pri ljubljanski OŠ Olimpija in zmagali s kar 0:5 (0:1). Golijado Črnomaljcev je v 43. minuti začel Žiga Kočevar. Vodstvo je na začetku drugega polčasa povišal Elvir Dubinović. V 52. minuti je bil še drugič uspešen Kočevar, usodo Ljubljančanov pa sta v 82. in 83. minuti dokončno zapečatila Gašper Cafuta in Denis Kastelic. Bela krajina se je s šesto zmago na sedmih tekmah nove sezone še utrdila na vrhu lestvice RLL.

Maj Vogrinec je s tremi zadetki popeljal mladinsko selekcijo (U19) do zmage na gostovanju proti Ihanu 2:4.

Selekciji starejših dečkov (U15) in kadetov (U17) sta tekmovalni konec tedna zaključili s polovično uspešnostjo. Po zanesljivi zmagi starejših dečkov Bele krajine, ki so Trebnje na domači zelenici ugnali s 6:1, so morali kadeti priznati premoč Trebanjcev, ki so bili boljši z 0:6.

Mladi talenti iz selekcije starejših cicibanov (U11) so imeli zelo pester nogometni vikend na domačem terenu. V soboto so zanesljivo zmagali proti ekipi NK Komenda, kar je rezultat trdega dela celotne ekipe. Nedeljska tekma proti ekipi NK Šmartno pa se je končala z neodločenim izidom.

V soboto so se starejši cicibani (U10) na domačem terenu srečali z ekipo NK Krim in kljub trudu doživeli poraz. Ker vsaka tekma prinaša nove izkušnje in priložnost za izboljšave, bodo naslednjič še močnejši in odločnejši.

Mlajši cicibani (U9) so preživeli čudovito nedeljo na nogometnem igrišču v Kočevju, kjer so se pomerili na prvenstvenem turnirju in navdušili s pristopom. Ekipe NK Kočevje, Krka in Kolpa so bile odlični nasprotniki, a so mladi Črnomaljci turnir začeli zelo dobro. V nadaljevanju so se pričakovano nekoliko utrudili, saj so to prvi koraki na poti do uspešne nogometne kariere. Z vsako tekmo se bodo učili ter postajali še boljši igralci.

Cicibani Bele krajine (U8) so nadaljevali z odličnimi igrami na prvenstvenih turnirjih. V soboto so s svojim nogometnim znanjem navduševali na nogometnem igrišču v Novem mestu, kjer so se pomerili proti ekipam NK Krka, Šentjernej in Trebnje. So res pravi navdih in obet za prihodnost črnomaljskega kluba.

Vir: NK Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj