Na vsebino

Kramarič prinesel točko proti CSKA-ju; Matko ostaja prvi strelec lige

Martin Kramarič je dosegel peti zadetek v sezoni. Foto: PFC Sochi
Martin Kramarič je dosegel peti zadetek v sezoni. Foto: PFC Sochi

V 22. krogu ruske prve lige je zadnjeuvrščeni Soči Martina Kramariča gostil sloviti moskovski CSKA in iztržil neodločen izid 2:2. Točko je domačim priboril prav Kramarič, ki je po zaostanku svoje ekipe z 1:2, v 73. minuti premagal izkušenega vratarja Akinfejeva. Za 26-letnega Belokranjca, ki je bil tudi najbolje ocenjen igralec tekme, je bil to peti zadetek v sezoni, ob tem je zabeležil še prav toliko podaj.

Soči kljub temu ostaja na dnu lestvice prve ruske lige in ga čaka hud boj za obstanek med elito.

Aljoša Matko tokrat uspešen z bele točke

Aljoša Matko se je v 28. krogu Prve lige Telemach znova vpisal med strelce. Vodilno Celje je z Aluminijem doma igralo neodločeno 2:2 (1:2), Matko pa je v 36. minuti po dosojeni enajstmetrovki, z bele točke dosegel prvi zadetek za Celjane. Ob njegovem strelu je domačim navijačem zastal dih, saj je žoga zadela vratnico, a se je od nje vendarle odbila v mrežo.

To je bil za 24-letnega Črnomaljca že 13. zadetek v sezoni, s katerim je obdržal prvo mesto na lestvici najboljših strelcev lige.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj