Na vsebino

Osvojili dve drugi mesti

Skupina Zvezdice smo sodelovali v projektu ŽIVIM ZDRAVO, ki ga je razpisalo društvo Sobivanje. Hvala staršem, ki ste pomagali pri soustvarjanju knjige “Naj zdravi domači recepti” saj smo za recepte prejeli drugo mesto.

V sklopu zaključka vseh projektov, ki jih razpisuje društvo Sobivanje, smo se udeležili še zaključnega festivala v Ljubljani, kjer smo prijavili 6 otrok (4 otroke skupine Zvezdic in 2 otroka skupine Slončkov), da so lahko sodelovali v spretnostnem poligonu. Otroci so za svojo spretnost na poligonu osvojili drugo mesto. Zahvala pa gre tudi staršem, ki ste bili spremljevalci otrok.

“SOBIVANJE – je društvo za trajnostni razvoj, ki je bilo ustanovljeno z namenom izvajanja projektov za splošno dobro, vzgojo in izobraževanje na področju trajnostnega razvoja. Društvo razvija pozitivno in dolgoročno vizijo za pravičnejšo družbo, ki terja sonaravni in vzdržnostni razvoj, čistejše, varnejše in bolj zdravo okolje ter omogoča boljšo kakovost življenja vsem na planetu, nam, našim otrokom in vnukom”.

Vir: Vrtec Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj