Na vsebino

U9: Turnir Jasmina Kurtića

Včeraj smo v Nogometni šoli Bela krajina izpeljali še drugi turnir Jasmina Kurtića. V športni dvorani Osnovne šole Mirana Jarca Črnomelj so se pomerili fantje do 9 let.

V konkurenci 23-ih ekip je na koncu prvo mesto zasluženo osvojila ekipa OŠ Olimpija Ljubljana, ki je v velikem finalu premagala ekipo NK Škofja Loka. Tretje mesto je osvojila ŠN Zvijezda iz Velike Kladuše, ki je v malem finalu premagala ekipo Krke.

Za najboljšega vratarja turnirja je bil razglašen Patrik Jeran iz OŠ Olimpija, najboljši strelec turnirja je bil Arnes Zulić iz Zvijezde Kladuša, najboljši igralec pa Nejc Križaj iz Škofje Loke. Pokale je najboljšim ekipam in posameznikom podelil župan Občine Črnomelj, g. Andrej Kavšek.

Organizacija turnirja, na katerem se je v nogometu pomerilo več kot 200 mladih, ne bi bila možna brez OŠ Mirana Jarca Črnomelj, ki nam je odstopila telovadnico, g. Ante Đukića, ki je s sojenjem skrbel za pošteno igro in Občine Črnomelj.

Zahvaljujemo se tudi sponzorjem in donatorjem, ki so prispevali k izvedbi obeh turnirjev Jasmin Kurtić:

- Frizerski studio Sponka,
- A-sprint,
- Tesarstvo Rok Poglajen,
- VISTEAM Črnomelj,
- Paklog,
- Prevozi Roberttours,
- Krka d.d.,
- Avtoprevozništvo Ruklič,
- Zaključna dela v fasaderstvu Andrej Zupančič,
- Terca d.o.o.,
- GMV Gradnja,
- Alfa Bar,
- Mavrica.

Vir: NŠ Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj