Na vsebino

Michel Horn, Špela Tihi in Franjo Horn državni prvaki

Včeraj je v športni dvorani OŠ Mirana Jarca v Črnomlju potekalo državno prvenstvo za para karate, člane in članice ter veterane in veteranke, pod vodstvom Karate zveze Slovenije ter tehničnega organizatorja, domačega kluba Karate kluba Krka.

Ob svečani otvoritvi državnega prvenstva je vse prisotne v dvorani nagovoril župan Občine Črnomelj, g. Andrej Kavšek in vsem zaželel veliko športne sreče ter dobro počutje v našem okolju. Vsem prisotnim je nekaj lepih besed namenil tudi predsednik Karate zveze Slovenije, g. Borut Strojin.

Državnega prvenstva se je udeležilo 10 tekmovalcev Karate kluba Novo mesto ter Karate kluba Krka, oboji pod vodstvom trenerja, Franjo Horna, ki je ob vlogi glavnega organizatorja tekmovanja ter trenerja obeh klubov, danes zelo uspešno odigral tudi vlogo tekmovalca, saj je v kategoriji veterani +50 let osvojil naslov državnega prvaka.

Zelo uspešno so na državnem prvenstvu para karate nastopali člani – otroci s posebnimi potrebami, kjer so skupaj osvojili 4 medalje. Michel Horn je v kategoriji fantov do 18 let osvojil naslov državnega prvaka. V kategoriji deklet do 18 let pa je naslov državne prvakinje osvojila Špela Tihi. Odlično sta se v obeh kategorijah odrezala tudi Pia Patricia Breznikar, ki je osvojila srebrno medaljo, ter Nik Kovačič, ki je ves uspeh dopolnil z bronasto medaljo.

V kategoriji veteranov +37 let sta nastopala Simon Bele in Aljoša Kramar, v kategoriji + 50 let pa Otmar Zajc in Mihael Rukše.

V kategoriji članic +16 let je nastopala Karolina Horn.

Tekmovanje se je odvijalo po načrtovanem urniku, vsi prisotni pa so se odlično počutili. S strani vodstva zveze in drugih, je Karate klub Krka ter s tem odgovorna oseba organizacije, g. Franjo Horn prejel veliko spodbudnih besed in pohval, saj je bila organizacija tekmovanja profesionalno izpeljana.

Zahvaljujemo se županu, g. Andreju Kavšku za izraženo podporo ter uspešni otvoritvi tekmovanja ter gospodu zdravstvenem tehniku iz Zdravstvenega doma Črnomelj, ki je uspešno opravil svoje delo. Prav tako se zahvaljujemo vsem, ki so kakorkoli pripomogli pri uspešnem teku tekmovanja ter družini Horvat, ki je poskrbela za odličen okus in vonj kave, v kateri so uživali vsi, ki so želeli.

Iskrena hvala in čestitke vsem imetnikom medalj.

Vir: Karate klub Krka Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj