Na vsebino

Za nogometaše Kolpe nič kaj prijazen konec tedna

Člani s porazom na domačem terenu

Članska ekipa Kolpe je v soboto v 2. krogu MNZ lige v Športnem parku Podzemelj gostila ekipo NK Ihan in zabeležila prvi poraz v novi sezoni 1:2 (0:0). Domači so se zavedali, da bo Ihan, ki je v pretekli sezoni igral v razred višji, 4. ligi, težak nasprotnik. Prvi polčas je zaznamovala enakovredna igra, mreži pa sta ostali nedotaknjeni. V podobnem slogu se je začel tudi drugi polčas, vse do 72. minute, ko so gostje prvič povedli. Kolpa ni popuščala in je z golom Elvisa Šariča v 82. minuti uspela izenačiti. Žal pa se je rumenim v zadnji minuti tekme zgodil najhujši možni scenarij. Ob prepričanju, da je tekme konec in neupoštevanju trenerjevih napotkov, so gostje iz Ihana minuto pred koncem rednega dela znova zadeli in slavili zmago.

Selekcija U13 je gostila NK Vrhnika

Selekcija U13 je v soboto v Športnem parku Podzemelj gostila ekipo NK Vrhnika. Gostujoča ekipa si je že v prvem polčasu priigrala lepo prednost, saj je po 30 minutah igre vodila že z 0:2. Domačini so sicer pokazala lepo in borbeno igro, pa vendar je vsakič nekoliko zmanjkalo, da bi bili nevarni pred nasprotnikovim golom. V petdeseti minuti je domačim fantom le uspelo in po odličnem prostem strelu Tadeja Ucmana so zaostanek zmanjšati na 1:3. Žal je bila gostujoča ekipa vse do konca zbran in premočan nasprotnik. Tekma se je končala z izidom 1:4.

Selekcija U10 je gostovala pri NK Dragomer

Selekcija U10 je tokrat gostovala pri NK Dragomer. Kljub veliki želji, borbenosti in lepim potezam so morali tokrat športno priznati premoč gostiteljem. Polni optimizma se bodo do prihodnjega konca tedna pripravili na novo domačo tekmo.

Vir: NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj