Na vsebino

Nasveti za boljše življenje in uspeh 11

ZAKON PRIVLAČNOSTI

Zakon privlačnosti kot kateri koli drug fizični zakon preprosto deluje. Pa če tudi ne verjameš vanj, deluje in ti prinaša v tvoje življenje vse stvari tako želene in neželene.

Zakon privlačnosti se ni še nikomur izneveril, zato tudi ti ne boš izjema. Zakon ne zataji.

Ko ti ne gre tako, kot bi si želel, je razlog vedno napačna uporaba zakona.

Vse, kar misliš in je poudarjeno z občutki, čustvi, si ustvariš v realnosti sam.

Če razmišljaš samo negativne stvari, si ustvarjaš točno takšne okoliščine.

Zdaj si verjetno na glas rekel: »Kaj? Jaz že nočem, da se mi dogaja kar koli negativnega!«

Kruta resnica je, da si jih ustvaril s svojimi mislimi in največkrat ob tem si izražal močna čustva jeze, besa, žalosti, frustracije, itd.

Tudi če si nič ne želiš, dobiš nič.

Zato te opominjam, da pazi na svoje misli in čustva ob tem.

Bolj kot namenjaš svoje misli stvarem, ki si jih želiš, bolj jih zakon privlačnosti spravlja v akcijo. In ko v trenutku pomisliš na neželeno, oviraš naravni zagon misli. In sam sebi nasprotuješ. Zato se nam vedno znova in znova pojavljajo različne situacije in dogodki, ki nam hočejo pomagati, da razbijemo ta vzorec za vselej in si dovolimo zrasti/povzpeti se naprej stopničko višje.

Mojca Kokalj Imširovič

Mojca Kokalj Imširovič

Sem Mojca Kokalj Imširović, sem človek, mamica dveh otrok, žena, avtorica nenavadnega priročnika jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom, avtorica knjige Podjetniški mehurček, znanstvenica po izobrazbi, podjetnica, Co-Founder of Brewiks, COACHINJA ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE IN USPEH, strokovnjakinja za družinsko podjetništvo, certificirana trenerka in motivacijska govornica.

Zakaj to počnem?

Ker globoko verjamem, da je vsak lahko boljša različica sebe, ne glede na okolje, iz katerega prihaja, kakšno življenje je imel ali ima in kakšne predispozicije ima.

Zato je moje poslanstvo z izobraževanjem in svetovanjem inspirirati posameznika, pare ter konec koncev tudi podjetja, da postanejo boljša različica sebe in zaživijo svoje boljše življenje.

Zato se tudi moj moto glasi: »Če si živ in če dihaš, si lahko spremeniš svoje življenje na bolje.«

Priročnik jutranje rutine

Podjetniški mehurček

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj