Na vsebino

Nasveti za boljše življenje in uspeh (54)

KAR MISLIMO IN ČUTIMO – TO PRIVLAČIMO

Če smo vedno slabe volje, zaskrbljeni, jezni in zafrustrirani, vibriramo v zelo nizkih energijah in takšne vibracije potem tudi prejmemo nazaj. V življenju se nam pojavljajo takšne situacije in dogodki s takšnim prizvokom ter občutjem. Zato se še naprej počutimo enako in zapademo v začarani krog misli in občutkov.

Kako prekiniti ta krog?

Vsakodnevno pazi, kako razmišljaš.

Zapomni si – preteklost ne opredeljuje tvoje prihodnosti, če na tem narediš nekaj še danes, če torej prekineš tok negativne energije in v trenutku spremeniš svoje stanje. Da misliš in čutiš pozitivno, se preklopiš na pozitivne vibracije veselja, ljubezni, radosti in hvaležnosti. Tako potem privlačiš, podobno kot magnet, takšne dogodke in situacije, v katerih se bo tvoje počutje zrcalilo.

Mojca Kokalj Imširovič

Mojca Kokalj Imširovič

Sem Mojca Kokalj Imširović, sem človek, mamica dveh otrok, žena, avtorica nenavadnega priročnika jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom, avtorica knjige Podjetniški mehurček, znanstvenica po izobrazbi, podjetnica, Co-Founder of Brewiks, COACHINJA ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE IN USPEH, strokovnjakinja za družinsko podjetništvo, certificirana trenerka in motivacijska govornica.

Zakaj to počnem?

Ker globoko verjamem, da je vsak lahko boljša različica sebe, ne glede na okolje, iz katerega prihaja, kakšno življenje je imel ali ima in kakšne predispozicije ima.

Zato je moje poslanstvo z izobraževanjem in svetovanjem inspirirati posameznika, pare ter konec koncev tudi podjetja, da postanejo boljša različica sebe in zaživijo svoje boljše življenje.

Zato se tudi moj moto glasi: »Če si živ in če dihaš, si lahko spremeniš svoje življenje na bolje.«

Priročnik jutranje rutine

Podjetniški mehurček

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj