Na vsebino

Nasveti za boljše življenje in uspeh (52)

NOVI ZAČETKI

Nov začetek tedna v letu 2021 je pred nami. Naj bo zdravo, čudovito, srečno, polno ljubezni in miru v srčku in v okolici.

Kaj pa če imaš novo priložnost? Kaj imaš izgubiti če poskusiš?

Kako bi izgledalo tvoje SVOJE SANJSKO ŽIVLJENJE?

Kako bi živeli, kdo bi bili, s kakšno osebo bi živeli, kje bi živeli, kaj bi imeli (lastnosti, ki si jih želiš sam, lastnosti, ki bi jih oseba imela, koga bi spoznal, kakšna bi bila hiša/stanovanje, kam bi šel potovat, kakšni bi bili otroci, avto, podjetje, ekipa, hobi. Kakšne odnose si želiš, kako želiš zgledati, itd.)

Če ti ne gre na papirju, si lahko narediš »Vision Board« – tablo/okvir VIZIJ, na katero/v katero prilepiš slike stvari, ki si jih želiš, ali iz katalogov, interneta, sliko - na kateri si bil srečen, znane citate, ki ti kaj pomenijo. In to tablo ali zapis na papirju vsak dan vsaj enkrat pogledaš (po možnosti večkrat), prebereš, čutiš, se zahvališ, kot da to že imaš. Ne glede na to, kako velike so vaše želje.

Ti si kreator svojega življenja. Kreiraj na veliko.

Kar si napišeš, se ti lahko uresniči s pomočjo hvaležnosti, vizualizacije, občutkov in notranjih prepričanj, da si dovolj vreden, sposoben to vse imeti.

Kaj imaš izgubiti če poskusiš?

Mojca Kokalj Imširovič

Mojca Kokalj Imširovič

Sem Mojca Kokalj Imširović, sem človek, mamica dveh otrok, žena, avtorica nenavadnega priročnika jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom, avtorica knjige Podjetniški mehurček, znanstvenica po izobrazbi, podjetnica, Co-Founder of Brewiks, COACHINJA ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE IN USPEH, strokovnjakinja za družinsko podjetništvo, certificirana trenerka in motivacijska govornica.

Zakaj to počnem?

Ker globoko verjamem, da je vsak lahko boljša različica sebe, ne glede na okolje, iz katerega prihaja, kakšno življenje je imel ali ima in kakšne predispozicije ima.

Zato je moje poslanstvo z izobraževanjem in svetovanjem inspirirati posameznika, pare ter konec koncev tudi podjetja, da postanejo boljša različica sebe in zaživijo svoje boljše življenje.

Zato se tudi moj moto glasi: »Če si živ in če dihaš, si lahko spremeniš svoje življenje na bolje.«

Priročnik jutranje rutine

Podjetniški mehurček

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj