Edino, kar je bilo sigurno, je bil sestanek z Magic Memories managerjem v Queenstownu. Pot do tam je trajala kar nekaj ur. Pogled na slikovito pokrajino sicer skrajša pot na polovico. Je kot skrita meditativna terapija novozelandske pokrajine. Ob prihodu v Queenstown sem se udobno namestila in veselila jutrišnjega dne. Kar sem mislila bo intervju, je že bil podpis pogodbe za operativnega vodjo v majhnem mestu Te Anau.

Tam sem v naslednjem mesecu in pol živela in delala. V upravljanje sem končno dobila svojo atrakcijo - hec, ki smo ga imeli med sabo vsi junior manadžerji znotraj podjetja. Delo je zajemalo prihod na ladjico, ki te je preko kristalno modrega jezera v 30 minutah pripeljalo do skrivnostnega otoka. Tam se je nahajala kraška jama, kjer so svoj dom našli svetleči se črvički.

Celotno doživetje teh jam predstavijo turistični vodiči. Hitro sem spoznala, da so svetleči črvički ponos in dostojanstvo mojih novih kolegov. Fotografija je bila zadnje, kar jih je zanimalo. Precej truda je bilo in veliko dela na odnosih z vodiči, da sem na koncu kar najboljša med vsemi manadžerji na Te Anau.