Na vsebino

Še eno novo poglavje

Nova celoletna viza za delo v Novi Zelandiji je bila še vedno v igri. Sedaj že tretje leto od doma, se mi je vse bolj tožilo po domu. Misel, da bi še eno leto preživela na drugem koncu sveta, me je prizemljila v tla. Odločila sem se, da si odpočijem od tolikega dela, se opravim v malo revnejše predele našega sveta. Srečo sem imela namreč, da so ravno ta isti čas iskali manadžerje v Warwicku, zgodovinskem mestu med Londonom in Birminghamom. Še vedno se spomnim svojih misli: “To pa je že bližje domu.”

Tako sem kmali živela med kralji in kraljicami, princesami in vitezi, lokostrelci in Warwick »veljaki«. Še preden pa se v celoti predam srednjeveškim misterijem mesta Warwick, se odločim raziskovati revnejše predele sveta. Pa grem v eno najbolj onesnaženih, divjih, deprivilegiranih in nevarnih držav na svetu. Najprej v divjino Tajske, potem pa še v izgubljeni Laos.

Vir: http://www.typo.si

Od kulturologinje do grafične oblikovalke, z ljubeznijo do dobrih zgodb, Sanja je oblikovalka celostnih grafičnih podob, tiskovin, etiket in embalaže. Po naravi je zelo organizirana in natačna, kar že rahlo spominja na obsesivno-kompulzivno motnjo. Tako je celo življenje kot veverica nabirala razne odpadne škatlice in kozarčke ter jih ponovno uporabila. Embalaža ji predstavlja umetnost prodajne platforme in kreiranje interaktivnih vsebin ji požene veveričino kri direkt v žilo. Verjame v etični kodeks sanjskega podjetništva in vztraja pri samorealizaciji v poklicu. “Quirky” oblikovalka išče navdih v kulturah, drugačnosti in nekonformnosti, najbolj pa uživa v kolaboraciji z drugimi podjetniki, kot je ona sama. Več o njenem delu na www.typo.si.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj