Na vsebino

Vavčer za digitalni marketing za socialna podjetja

Novost na področju uvajanja digitalnega marketinga: vavčer za digitalni marketing za SOCIALNA PODJETJA.

Imate socialno podjetje ali pa poznate koga, ki ga ima? S to subvencijo bo socialno podjetje povečalo konkurenčnost na trgu, dodano vrednost in posledično tudi prihodke podjetja.
Izkoristite to odlično priložnost ali pa povejte naprej.

Ker prejemamo vprašanja za kaj pravzaprav gre je tukaj kratka razlaga.


Ste socialno podjetje in se odločite za izdelavo spletne strani, spletne trgovine ali postavitve lastne platforme za rezervacije? Potem lahko prek vavčerja za digitalni marketing za socialna podjetja koristite 60% povrnitev vrednosti celotnega projekta.

Kaj so upravičeni stroški v tem primeru?

Upravičeni stroški tega poziva so naše storitve postavitve spletne strani ali spletne trgovine. Ker imamo izkušnje z vavčerji, vam pomagamo in poskrbimo, da delujemo znotraj dovoljenih/upravičenih stroškov tega poziva in se vam ni potrebno ubadati s tem.

Glede na posamezne digitalne produkte smo za vas naredili izpis minimalnih in maksimalnih upravičenih sofinanciranih stroškov. Višino subvencije v primeru vavčerja za digitalni marketing za socialna podjetja - za posamezno storitev smo izračunali v tem zapisu TUKAJ.

Kdo se sploh lahko prijavi?

Socialna podjetja s sedežem v Republiki Sloveniji. So preoblikovana po Zakonu o socialnem podjetništvu in opravljajo gospodarske dejavnosti (Uradni list RS, št. 20/11, 90/14 – ZDU-1I in 13/18). Za opredelitev MSP (mikro, malo oz. srednje veliko podjetje) in določitev velikosti podjetja prijavitelji upoštevajo določila iz Priloge 1 Uredbe 651/2014/EU.

Celotni poziv in dokumentacijo v zvezi z vavčerjem za digitalni marketing za socialna podjetja lahko najdete na spletni strani Slovenskega podjetniškega sklada TUKAJ.

Belokranjska agencija STARKMAT smo namreč na uradnem seznamu strokovnih izvajalcev DIH Slovenija (Digitalno inovacijsko stičišče) - projekt sofinanciranja vavčerjev Slovenskega podjetniškega sklada. Naši izvedeni projekti pa so referirani kot primeri dobre prakse. Lahko vam pomagamo skozi celoten proces, od oddajanja vloge, do izvedbe projekta.
Za več informacij nam pišite na: [email protected]

Starkmat

Starkmat

Pozdravljeni. Mi smo Starkmat. Mateja, Tomaž in Sebastjan. Strokovnjaki za marketing, oblikovanje in spletne strani. Že od leta 2016 ima tudi Bela krajina svojo marketinško agencijo, ki skrbi za naročnike iz cele Slovenije. Osredotočeni smo na vaš uspeh in merljive rešitve. Zanima nas kdo ste, s čim se ukvarjate in kako vam lahko pomagamo dvigniti prodajo na višjo raven.
Lahko vam pomagamo pri postavitve spletne strani ali trgovine, oblikujemo e-katalog, postavimo profesionalen LinkedIn profil, izvedemo Facebook ali Google Ads kampanjo, optimiziramo obstoječo spletno stran ali pomagamo pri učinkoviti sejemski postavitvi. Imate vprašanje za nas? Spoznajmo se.
www.starkmat.si | [email protected] | 040 398 528 | fb: /agencijastarkmat | Linkedin: /starkmat"

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj