Na vsebino

Jutri bo oblačno in deževno

Ponoči bo oblačno, občasno bo deževalo. Veter bo prehodno oslabel. Jutranje temperature bodo od 9 do 14, na Primorskem okoli 18 °C.

Jutri bo oblačno in deževno, popoldne in zvečer bo tudi grmelo. Padavine bodo najmočnejše v zahodni, južni in osrednji Sloveniji. Predvsem zvečer in noči na torek bodo pogosti tudi nalivi. Veter se bo popoldne spet krepil, najmočnejši bo zvečer in v noči na torek. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 22 °C.

Deževje bo v zahodni, osrednji in južni Sloveniji trajalo do torka zjutraj. Še se bodo pojavljali krajevno močni in dolgotrajni nalivi.

Najmočnejši veter pričakujemo v ponedeljek zvečer in v prvem delu noči na torek. Predvsem na Primorskem in Notranjskem bo velika nevarnost vetroloma.

V torek zjutraj bo dež v osrednjih in vzhodnih krajih ponehal, delno se bo zjasnilo. Na zahodu bo še pretežno oblačno z občasnim dežjem. Meja sneženja se bo na območju Julijskih Alp spustila do nadmorske višine okoli 1500 m. Pihal bo jugozahodni veter, ki bo do večera oslabel.

V sredo bo deloma jasno, zjutraj bo po nižinah nekaj megle ali nizke oblačnosti.

V četrtek bo v zahodni Sloveniji spet pričelo deževati.

Nad zahodnim Sredozemljem je ciklonsko območje. Vremenska fronta se zadržuje nad zahodnim Sredozemljem in Alpami. Z vetrom južnih smeri doteka k nam topel in zelo vlažen zrak.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj