Na vsebino

Nasveti za boljše življenje in uspeh (27)

ALI IZKORIŠČAŠ SVOJ POTENCIAL?

Ali izkoriščaš svoj potencial ali raje verjameš zgodbicam, da ti nisi tega zmožen? Da nisi tega vreden? Da nisi rojen pod srečno zvezdo?

Če tvoj um predvaja en in isti film, da v sebi nimaš tistega kar potrebuješ, da dosežeš boljše življenje in s tem živiš ves svoj potencial ... Potem ne boš nikoli začel popotovanja, da bi do tam prispel!

Zamenjaj svojo zgodbo.

Vprašaj se kdo si?

V čem si odličen?

Kaj zelo rad delaš?

Kaj bi rad počel?

Po čem bi rad, da si te zapomnijo?

In začni pisati drugo zgodbo ...

Se zdaj sprašuješ kako in kje začeti? Najboljši začetni vložek je v svoje jutro!

(O jutranji rutini – kako se je lotiti in kaj – sem napisala 90 dnevni nenavadni priročnik jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom).

Pomembno je, da se zjutraj napolniš z energijo. Da je to čas zate. Da okrepiš svoj center.

Da osebno rasteš in se pripraviš na nov dan. Da se za boljšo učinkovitost osredotočaš na dejavnosti z veliko pomembnostjo, ki te hitreje popeljejo k tvojemu cilju.

Ne prepuščaj dnevu in raznim naključnim dogodkom, da diktirajo tvoj tempo, dan in življenje.

Naredi nekaj zase, kontroliraj sebe in svoj dan. Edino to lahko spremeniš in kontroliraš v svetu - Sebe in svoje navade.

Mojca Kokalj Imširovič

Mojca Kokalj Imširovič

Sem Mojca Kokalj Imširović, sem človek, mamica dveh otrok, žena, avtorica nenavadnega priročnika jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom, avtorica knjige Podjetniški mehurček, znanstvenica po izobrazbi, podjetnica, Co-Founder of Brewiks, COACHINJA ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE IN USPEH, strokovnjakinja za družinsko podjetništvo, certificirana trenerka in motivacijska govornica.

Zakaj to počnem?

Ker globoko verjamem, da je vsak lahko boljša različica sebe, ne glede na okolje, iz katerega prihaja, kakšno življenje je imel ali ima in kakšne predispozicije ima.

Zato je moje poslanstvo z izobraževanjem in svetovanjem inspirirati posameznika, pare ter konec koncev tudi podjetja, da postanejo boljša različica sebe in zaživijo svoje boljše življenje.

Zato se tudi moj moto glasi: »Če si živ in če dihaš, si lahko spremeniš svoje življenje na bolje.«

Priročnik jutranje rutine

Podjetniški mehurček

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj